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Utsuke Bron

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世界中のウイスキーを知り尽くす著名なウイスキージャーナリスト、デイヴ・ブルーム氏いわく、ジャパニーズウイスキーの存在はここ数年で大きく変わりました。今や、ヨーロッパの人たちはジャパニーズウイスキーの質の高さに魅了されています。
その中で「響」は日本のブレンデッドウイスキーの代表として認識されていると思う、と彼は語ります。その香味の調和は、例えるなら万華鏡。回すごとに見事な景色を描いて存分に愉しませてくれる…彼にとって、「響」はそんなウイスキーなのだといいます。
Expert whisky writer Dave Broom has watched how Japanese whisky has grown in recent years. Today, quality whiskies made in Japan have fans all over Europe.
In particular, Broom believes that Hibiki has emerged as the leading Japanese blended whisky. Its harmony of flavors is like a kaleidoscope, he says, each time conjuring up new, incredible scenes that delight and enchant.




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